عضو لیست ائتلاف اصولگرایان تهران در گفت وگو با نکته آنلاین:
برخی از افرادی که در لیست اصولگرایان قرار دارند و اگرچه در مجلس گذشته نزدیک به فراکسیون رهروان ولایت بودند اما در بزنگاه ها با اصولگرایان همراهی کردند. برای مثال در زمان استیضاح وزیر علوم که حامیان فتنه را در وزارت علوم صاحب منصب کرده بود با همراهی همین افراد بود که توانستیم وزیر را استیضاح کنیم.
به گزارش چی 24 به نقل از نکته آنلاین:
به گزارش
نکته آنلاین ، خانم دکتر زهره طبیب زاده از نمایندگان فعال مجلس نهم شورای اسلامی بوده است. وی قبل از نمایندگی مجلس مسئولیت مرکز امور زنان و خانواده دولت نهم و عضویت هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی را در کارنامه دارد. در انتخابات مجلس دهم نیز وی یکی از کاندیداهای معرفی شده توسط ائتلاف اصولکرایان است. بر همین اساس با ایشان در خصوص تحلیل شرایط انتخابات هفته جاری گفتگو کردیم.
به عنوان اولین سوال ارزیابی تان را از انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی را بفرمایید.
انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، با توجه به شرایط داخلی و بین المللی که در آن به سر میبریم یکی از انتخاباتهای مهم مجالس بعد از انقلاب است. جناح بندیها و ائتلاف هایی که در آستانه انتخابات شکل گرفته است نیز گویای پیچیدگی و شرایط خاص این انتخابات است. لذا با توجه به این مسائل داشتن بصیرت کافی و لازم برای رأی دادن در این انتخابات مسأله بسیار مهمی است. با توجه به تکثر لیستهای اعلامی و حضور برخی از چهرههای سرشناس به صورت مستقل در انتخابات ممکن است برای برخی از جوانان مومن انقلابی این شائبه پیش آید که به کل لیست اصولگرایان نخواهند رأی دهند و البته انتقاد هایی که به عملکرد برخی از افراد در مجلس گذشته وارد است این ذهنیت را تقویت میکند. اما به نظر من این کار خطای بسیار بزرگ و تبعات بسیار بدی را به دنبال دارد. زیرا در کلان شهرها مردم از یکدیگر شناخت ندارند و عموماً به لیستها نگاه میکنند و بنابر این افراد خارج از لیستهای مطرح امکان بسیار کمی برای رأی آوری دارند. با این اوصاف اگر برخی از جوانان مومن و انقلابی به افرادی که در لیست اصولگرایان حضور دارند رأی ندهند بالطبع افرادی از لیست رقیب رأی خواهند آورد. لذا در یک جمع بندی به نظرم در این انتخابات باید از معیارهای 100 درصدی عدول کنیم و به جریانی رأی دهیم که به رهبری نزدیک است و قصد دارد منویات رهبری را در مجلس به اجرا بگذارد و با این کار مانع از خسارات جبران ناپذیر حضور افراد اصلاح طلب در مجلس آینده شویم
ارزیابی شما از لیستی که ائتلاف اصولگرایان عرضه کرده است چیست؟
به نظر من لیستی که امسال ارائه شده است هم از نظر تنوع تخصصها تکثر داشته و هم از نظر کیفیت افراد حاضر در لیست نسبت به انتخاباتهای گذشته بهبود یافته است. در این لیست تقریباً اکثر نیاز هایی که شکل گیری یک مجلس کیفی مورد نیاز است برآورده شده است. برای مثال قریب به 10 نفر اقتصاد دان در این لیست حضور دارند که با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور و مشکلات عدیده ای که در زمینه معیشت، بیکاری و رکود شاهد آن هستیم، نیاز داریم ت افراد خبره در حوزه اقتصاد در مجلس حضور پیدا کنند تا از این طریق بتوانند به تعبیر رهبر معظم انقلاب ریل گذاری مناسبی برای دولت انجام دهند و جهت گیریهای آن را در مسیر اقتصاد مقاومتی تنظیم کنند. از سوی دیگر در لیست حاضر 6 نفر از کاندیداها را بانوان تشکیل میدهند که این مسأله هم نسبت به گذشته که 5 کاندیدای خانم در لیست اصولگرایان حضور داشتند یک حرکت به جلو است و با توجه به مشکلات عدیده زنان در کشور، نشان از توجه ویژه جریان اصولگرایی به این مسأله دارد. کاندیداهای روحانی نیز بخشی از لیست را تشکیل داده اند که این مسأله هم نشان از توجه ویژه به مقوله فرهنگ و مسائل دینی جامعه است. در نهایت نیز باید بگویم که در کاندیداهای معرفی شده ائتلاف اصولگرایان شاهد تعدادی از جوانان متخصص نیز هستیم که میتواند ظرفیت سازی و پشتوانه سازی برای سالهای آینده باشد. لذا به نظر من لیست عرضه شده توانسته تخصص ها، سلایق و حوزههای مختلف مورد نیاز برای مجلس آینده را نمایندگی کند.
در صورت عدم رأی به لیست 30 نفره اصولگرایان به نظر شما چه تبعاتی میتواند برای مجلس آینده داشته باشد؟
ببینید ما در مجلس گذشته فراز و فرودهای مختلفی داشتیم و در این فراز و فرودها بود که مشخص شد افراد پای کار انقلاب در بزنگاههای حساس چه افرادی هستند. برخی از افرادی که در لیست اصولگرایان قرار دارند و اگرچه در مجلس گذشته نزدیک به فراکسیون رهروان ولایت بودند اما در بزنگاهها با اصولگرایان همراهی کردند. برای مثال در زمان استیضاح وزیر علوم که حامیان فتنه را در وزارت علوم صاحب منصب کرده بود با همراهی همین افراد بود که توانستیم وزیر را استیضاح کنیم. یا در مسأله معرفی وزیر ورزش و جوانان در ابتدای معرفی دولت که رئیس جمهور افرادی را معرفی کرده بود که یا حامی فتنه بودند و یا مشکلات و مسائل اقتصادی در پرونده شان وجود داشت برخی از اعضای فراکسیون رهروان آمدند و با جریان اصولگرا همراهی کردند که توانستیم از ورود آنها به جایگاه وزارت جلوگیری کنیم. اما اگر کرسیهای مجلس آینده را اصلاح طلبان قبضه کنند به طور قطع در این موارد آنها به افراد همفکر با فتنه گران رأی میدهند و در تصویب قوانین این گرایشهای فکری خود را اعمال میکنند. من باز هم عرض میکنم که ما احساسات جوانان مومن انقلابی را تحسین میکنیم ولی باید بدانیم که این انتخابات، انتخاب بین اصولگرایان نیست که دنبال انتخاب اصلح باشیم بلکه انتخاب بین اصولگرایان و اصلاح طلبان است و از این جهت باید با عمل به تکلیف خود در این مقطع مهم از شکل گیری مجلسی ساختار شکن و هنجار شکن مانند مجلس ششم جلوگیری کنیم.